Ajattelin jatkaa GFG:tä jouluun asti, edes siinä laajuudessa kuin sitä pystyy tällaisena pikkujoulu- ja joulunvalmisteluaikana.

Viikko 2, päivä 1 (ma):

Eväsleipä mukaan töihin, illalla pikkujoulut: snackseja, glögiä, pari karpalolonkeroa ja yksi kirsikkasiideri (nam)

Viikko 2, päivä 2:

Höh, tein lounassalaatin ja kuorin pari kananmunaa, sitten vasta muistin, että nää piti punnita. Eli lounaaksi lautasellinen salaattia, 100 g tonnikalaa ja kaksi kananmunaa, pipareita...

Viikko 2, päivä 3:

Evässämpylä taas messissä. Iltaruokana lasagne. Loput piparit tuhottu.

Mun työpaikan vaatekaappi on jakkujen hautausmaa. Jakkuja kerääntyy sinne niin, että lopulta kotona ei ole yhtäkään. Nyt aamulla päätin kokeilla yhtä niistä päälleni. Kerrankin oli käynyt niin, ettei vaate ollut kutistunut kaapissa, se oli nimittäin noin kolme numeroa liian suuri.

Viikko 2, päivä 4:

Kuten koko tästä viikosta näkyy, ruuat heittelee laidasta laitaan. Uskon kuitenkin, että nyt tässä väsytyötilanteessa pysyy edes jokin kuri tällä näennäisellä GFG:llä. Kello on nyt puol kolme yöllä ja uni- ja syömisrytmi täysin sekaisin. Turha mennä enää nukkumaan, kun kuitenkin kohta täytyy lähteä töihin. Onneksi tänään on viimeinen hoppupäivä, sitten on yksi projektin vaihe valmis. Huomenna on firman pikkujoulu, josko sitten lauantaista lähtien voisi alkaa harrastamaan taas kaikenmaailman jumppia ja satsaamaan vähän enemmän aikaa ja ajatusta näiden syömisten suunnitteluun.

Lähdin töistä heti kun vain pystyin. Kotona koomassa söin jotain (lasagnea, porkkanalaatikkoa ja 2 kananmunaa..) ja nukuin ja nukuin ja nukuin. Herättyäni söin kourallisen pähkinöitä ja rusinoita ja sen jälkeen olen juonut valehtelemati neljä litraa vettä. Tiedättehän sen tunteen, kun on hirvittävä jano ja nesteet eivät imeydy ja tuntuu, että on niellyt rantapallon, kun on juonut niin paljon... Huh.

Viikko 2, päivä 5:

Tänään siis pikkujoulu ja ateriointi buffetista ja viiniä ja viiniä ja viiniä.

Viikko 2, päivä 6:

Kammo olo. Painonpudotus -0,4 kg.