Päivässä 10 jo mennään. Eilinen iltakin meni pötköttäessä, tosin olinhan jo aamusta kävellyt tunnin lenkin. Konsultti "käski" rentoutumaan ja lukemaan vaikka kirjaa. Täytyy tunnustaa, etten ole kesän jälkeen lukenut kuin yhden dekkarin. Jotenkin en jaksa keskittyä. Eikä oikeastaan töiden jälkeen illalla niin hirveästi ehdi, jos lähtee kuntoilemaan. Nyt kaivoin Colin Dexterin Neidonmurhan hyllystä ja aloin lukea sitä ties kuinka monennetta kertaa. Mielestäni kirja on yksi Colin Dexterin parhaita.

Tänään on vuorossa pyykin pesua ja kuntosaleilua. Ulkona tiputtelee hiutaleita ja sääennuste tälle päivälle on erittäin sateinen. Saleilusta tulee mieleen, että ensi viikolla pitäisi pyytää X:n salille opastus ja ohjelma. Laitteet ovat kuitenkin pikkasen erilaiset ja eri säädöillä kuin vakiosalillani.

Aamupalaksi söin ekan annoksen mustikan makuista keittoa. Ulkonäkö ja maku oli hiukan samanlainen kuin jossain lasten yskänlääkkeessä, vaaleanpunainen ja esanssinen.

Kyllä näistä pusseista rupeaa jo suosikit valikoitumaan. Suolaisista on suosikkeja ehdottomasti sieni ja parsa, makeista mansikka ja vanilja. Kana- ja persikkapussit jää viimeiseksi, niitä en aio enää hankkia lisää. Voi tosin olla, että kun viikkoja kuluu ja muistot oikeasta ruuasta haalenee, niistäkin tulee uusia suosikkeja :)

Seuraava ryhmätapaaminen on jo ensi viikolla. Täytyy muistaa kysyä konsultilta, onko tää normaalia ja asiaan kuuluvaa, että jalat ovat kuin maitohapoilla koko ajan. Tänään pötköttelin sohvalla pari tuntia ja luin ja kun nousin ylös, oli kantapääni kuin ne olisivat olleet turvoksissa tai vaahtomuovia tms. Joka askeleella kantapää "jousti" oudosti.