Aamupala klo 7: kaurapuuroa, raejuustoa, marjoja, kahvia

Lounas klo 11: kanaa, raejuustoa, kesäkurpitsaa ja salaattia, oliiviöljyä

Eilen, kun punnitsin näitä aterioita valmiiksi, päätin, että sitten kun pääsen edes jollain tavalla lähelle ihannepainoa, EN ENÄÄ KOSKAAN päästä itseäni lihoamaan. Tuntui aivan hullun hommalta punnita noita kasviksia. Siihen pariin sataan grammaan ei niin paljoa mahtunut, piti osa kurpitsasta leikata pois ja lisätä annokseen salaatinlehtiä. Miten nekin muka voivat painaa niin paljon, pelkät salaatinlehdet?? Joo, ja se sallittu raejuustomäärä oli vähemmän kuin mun ruokalusikallinen. Jonkinasteinen kyrsiminen oli päällänsä eilen.

Huomasin myös, että normityöpäivänä ruokailujen ajoittaminen on melkoinen haaste. Aamupala klo 4, silloin lounas olisi klo 8, välipala klo 12, päivällinen klo 16 ja iltapala klo 20... Täytynee opetella esimerkiksi lähtemään töihin pelkän kahvin voimalla ja syödä aamupala vasta töissä, jotta pääruokailut menevät oikeisiin aikoihin.

Entä tänään? Ehkei tällaista kannattaisi aloittaa ensimmäisenä lomanjälkeisenä työpäivänä mutta se nyt vain meni näin. Olen nukkunut tosi huonosti, olo on muutenkin väsynyt ja huono, lisäksi pää särkee ihan armottomasti, vatsa on kipeä. Annokset vaikuttivat älyttömän pieniltä mutta aamupalan ja lounaan voimin jaksoin hyvin pitkälle iltapäivään. Hedelmiä kaipaan. Leipää en vielä toistaiseksi. Muuten ruokalista on kuin minun itse laatimani, syön raejuustoa ja maitorahkaa ja marjoja välipalaksi ja iltapalaksi ja vähän siinä välilläkin. Teetä tuli juotua pari mukillista työpäivän aikana, vettä yritin juoda urakalla.

Välipala klo 14.30: maitorahkaa, marjoja

Päivällinen klo 18.30: kanaa, kesäkurpitsaa, kurkkua, tomaattia, salaattia, pastaa, leipää (moka, huomasin vasta syötyäni että on edellisen vaihtoehto)

Iltapala klo 21: maitorahkaa, marjoja, vehnälesettä

Huono, pyörryttävä olo jatkui myös illalla, samoin päänsärky, johon ei ainakaan burana auttanut. Täytyy yöksi ottaa jotain muuta ja toivoa, että menisi ohi. Liikuntaa ei voinut tänään edes ajatella. Tai no mietin sen verran, että katsoin niin kotitreeni- kuin salitreenivideonkin ja vaikuttivat onneksi simppeleiltä perusliikkeiltä. Ehkä huomenna on sitten parempi päivä...