7 viikkoa sitä vedin ja tulos oli epävirallisen kotipunnituksen lopuksi -12,1 kg. Nyt on edessä siirtyminen puolivauhdille eli päiväkaloritavoitteena on 1400 kaloria ja sillä edetään tavoitteeseen asti. Kysyin konsultilta liikunnan mahdollista vaikutusta tuohon kalorimäärään. Mietin niitä viikkoja, kun liikunta kuluttaa 3000-4000 kaloria. Hän sanoi, että silloin voin lisätä ruokaa, enemmän proteiinia ja myös riisiä, pastaa tms. No, ei toistaiseksi ole tulossa sellaisia viikkoja. Hiihtoaikaan niitä tuli herkästi. Tuosta painosta vielä sen verran, että nyt ne energiavarastot, jotka tyhjenivät pussiruualla, täyttyvät ja se nostaa kuulemma painoa max kahden kilon edestä alkajaisiksi. Toivottavasti ei nyt niin paljoa.

Yläkerran naapuri pysäytti pihalla ja sanoi, että olen silminnähden laihtunut, että miten olen toteuttanut sen, liikunnan avulla vai miten. Kerroin sitten tästä pussiruokailusta. Hän oli ihan että ohnou, pussiruuat ovat ihan ihan vihonviimeisiä, pitäähän elämässä jotain iloja olla. Niinpä niin, ne ilot pitää nyt vaan repiä jostain muusta kuin ruuasta.

Ekojen päivien syömiset:

Tiistai: aamupala kahvi ja ½ mustikkasopasta, 80 kcal, lounas mäkkärin ceasarsalaatti ja lightcokis 310 kcal, iltapäiväkaffilla kahvi ja puolikas vaniljan makuisesta sopasta, 85 kcal, päivällinen subway steak & cheese 30 cm 684 kcal, kahvi, iltapala mansikkasoppa 165 kcal ja 100 g mansikoita 47 kcal, yhteensä 1371 kcal. Ei todellakaan oikeaoppinen ruokapäivä mutta siihen on nyt tyydyttävä.

Ke: aamupala kahvi ja ½ vaniljan makuisesta sopasta 80 kcal, välipala puuro ja mansikoita 89 + 47 kcal, Picnicin ceasar-salaatti kanalla 238 kcal, patonki 157,20 kcal, thai-salaattikastike 35 kcal, ceasar-kastike 245!!!, iltapäivällä puolikas soppa-annos 85, illalla picnicin orientalsalaatti 284 kcal, patonki 157,20 kcal, seesami-soijavinegrettikastike 150 kcal thai-kastike 35 kcal, yöllä puolikas soppa-annos 80, yhteensä 1447 kcal. Tänään on kurjasti iltameno suoraan töistä ja olen vasta yöllä kotona, joten huomennakin joudun syömään näitä valmisruokia vähän ohi X-suositusten. Mutta täytyy sanoa, että nämä eri ruokapuljujen kotisivut ovat nykyisin erinomaiset, kaikista annoksista ja kastikkeista löytyy kalorit ja ravintoarvot ym. Ceasar-kastikenapissa oli muuten paljon enemmän kaloreita kuin itse salaattiannoksessa, löytyi sitten tuollainen kevyempi tähän hätään. Korjattu: salaateissa oli valmiina kastikkeet eikä niitä voinut itse valita. Piti vähän säveltää, että pysyy kalorit aisoissa.

Torstai-iltana käyn kaupassa ja ostan mm. kukkakaalia ja parsakaalia ja porkkanaa, joita suositellaan lämpimänä ruuan lisukkeena. Kanaa pitäisi löytää ilman soosseja ja sitten salaattia, kurkkua, retiisejä, maitorahkaa, raejuustoa, kananmunia. Elikkä takaisin entisiin ruokiin. Sen verran ajattelin asioita muuttaa, että juon aamulla pelkän kahvin ja syön esimerkiksi puolikkaan sopan. Töissä söisin sitten välipalan ennen lounasta, koska se väli saattaa olla 6-7 tuntia. Ikävästi on nyt syömiseen palatessa myös nälkä palannut takaisin elämääni.