"Onneksi olkoon! Olet osoittanut itsellesi, että sinulla on ajatuksen voimaa. motivaatiosi autta sinua selviytymään jäljellä olevista päivistä. Tulevaisuus on asia, johon voit vaikuttaa. Tee siitä sellainen kuin itse haluat."
 

Hillitsin hiukan illalla juomista ja nukuinkin paremmin. Tänään oli eka aamu viikkoon, kun nousin ylös heti kellon soidessa ja valmistauduin reippaasti töihin. Tosin myös päätä särki ja vihloi mutta otin vichypullon mukaan töihin ja olen sitä naukkaillut nyt aamutuimaan. Eilinen konsultti sanoi, että siellä keskuksessa haistaa erittäin hyvin, ketkä ovat ketoosissa. Keho ja varsinkin hengitys haiskahtaa, asetoni poistuu hengityksen ja hien kautta. Toivottavasti työpaikalla ei luulla, että minulla on jokin ongelma :)

Ensimmäisen viikon pohdintoja:

Strategia muutoksen saavuttamiseksi

1. Totea ja hyväksy miten asiat ovat olleet tähän saakka, menneelle et voi kuitenkaan enää tehdä mitään, tulevaisuuteen voit vaikuttaa.
Painoa on kertynyt aivan liikaa! Näin se on aivan yksinkertaisesti sanottuna.
 
2. Pohdiskele, mitä sinun on tarpeen muuttaa.
Syömistottumukset, ruokien määrään ja jossain määrin laatuunkin kiinnitettävä huomiota. Ruoka ei voi olla palkinto hyvästä eikä lohdutus huonoon.

3. Suunnittele, tee toimintasuunnitelma siitä, mitä sinun on tarpeen tehdä viikko viikolta
Viikot 1-10 pussiruualla, sitten X:n tavoitteiden mukaan totuttelu kiinteään ruokaan, sen jälkeen terveellisen ruuan nautiskelu kohtuullisessa määrin, herkuttelupäivä kerran viikossa.

4. Toimi, toteuta se, mitä olet päättänyt, kirjoita ylös, mitä teet hyvin ja kehu itseäsi sen johdosta
..

5. Arvioi ja korjaa jälkikäteen, niin löydät oman tiesi. Ole kärsivällinen itseäsi kohtaan ja anna itsellesi kehuja tehdessäsi sellaista, joka vie sinut lähemmäs tulosta. sinulla on kaikki tarvitsemasi resurssit. Ala kuunnella sisäisiä vastauksiasi ja totuttele näkemään kehitys prosessina, joka kestää niin kauan kuin kestää.
..

Henkinen ravinto

Pohdi, mistä nautit joka päivä
Mukavasta säästä, tuulesta, ystävien yhteydenotoista, onnistuneista työtapahtumista, satunnaisista hassuista kokemuksista, iloisista ihmisistä

Kuvan lähdesivu: http://painonpudotus.net/terveellinen-ruokavalio/