Täytyy ruveta kohta niputtamaan noita päiviä, kun mitään erityistä mainittavaa ei ole. Haluan kuitenkin kirjata itselleni muistiin, miten homma etenee. Olotila tänään on taas vähän outo, aamulla särki pää, oli jo heti aamusta uupunut olo mutta nyt päivän myötä rupeaa helpottamaan. En oikein usko, että olisi juomisen vähäisyydestä kyse (mitä epäilivät ryhmässä) tai suolan puutteesta (mitä täällä on epäilty). Juon paljon, myös vichyjä joka päivä, lisään myös ruokaan suolaa. Pysäkkituttu kertoi aamulla, kun laahustin pysäkille, että hänellä samanlainen olotila helpotti, kun hän otti reippaan rautakuurin. Ehkei olotilani liitykkään X:ään ollenkaan.

Töissä on tähän asti vain yksi henkilö tiennyt tästä X-elämästä. Tänään kerroin asiasta useammalle ja heistä löytyi yksi myös aikoinaan X:llä laihduttanut. Hän pääsi hyvin tavoitteeseen ja pysyikin siinä noin vuoden mutta sitten repsahti. Kiva kuulla muiden kokemuksia. Tällä hetkellä itsellä on vankka näkemys siitä, miten tulen toimimaan, jahka joskus saan syödä jotain. Se aika tuntuu nyt hyvin kaukaiselta...

Monet kyselevät pitääkö nuo pussiruuat nälän poissa. Se on vähän toisaalta ja toisaalta. Sellaista varsinaista oikeaa nälkää, joka möyrisi vatsassa, ei tule. Minulla on kyllä välillä nälkä mutta se johtuu vain päivän pituudesta ja ruokailujen liian pitkistä väleistä. On pakko pitkittää niitä, jotta ruokaa riittää iltaan asti. Jotenkin en uskalla ainakaan vielä ottaa sitä riskiä, että kello olisi vasta kuusi illalla ja kaikki pussit syöty... Eilen söin lounaspussin puolenpäivän aikaan ja seuraava ateria oli illalla kahdeksan jälkeen. Ei hyvä. Oli nälkä ja huono olo ja ladulla energiat minimissä. En vaan kerta kaikkiaan ehtinyt. Ennen ryhmätapaamista olisin hyvin voinut ostaa valmiin shaken X:ssä ja nauttia sen mutta kun se vastaa yhtä ateriaa niin päätin odottaa kotiin asti, jotta voin syödä suolasta keittoa täyden lautasellisen. Tarvinnee yrittää suunnitella paremmin noita ruoka-aikoja.

Tällä hetkellä teen niin, että juon aamulla noin klo 4-6 pari kuppia mustaa kahvia. Ei hääppöistä mutta kun lukee samalla päivän lehden niin siinähän se menee. Puolikkaan makean pussin syön töissä heti töihin tultua. Noin klo 12 syön kokonaisen pussillisen jotain suolaista keittoa, johon lisään sipulia ja persiljaa. Sitten tulee se pitkä väli, joka kaipaisi parannusta. Normipäivänä olen kotona noin klo 17-18, jolloin syön heti sopan. Mutta jos olen menossa liikkumaan, syön sopan tottakai vasta jälkeenpäin ja tuo väli vaan pitenee. Liikuntapäiviksi on pakko ottaa töihin puolikas soppa mukaan ja syödä se ennen töistä lähtöä. Iltapalaksi juon pari kuppia kahvia ja lusikoin jonkin makean sopan puolikkaan.