"Glykogeenivarastot ovat nyt tyhjentymässä. Ne painavat noin puoli
kiloa ja sitovat noin kolme kertaa oman painonsa verran nestettä. Tämä selittää ensimmäisten päivien nopeaa painonpudotusta. Liikunta auttaa kehoa tyhjentämään glykogeenivarastoa ja pitämään verenkierron liikkeellä."


Niinpä lähdin heti aamukahvin jälkeen reippaalle melkein kahden tunnin kävelylenkille. Aamulla herätessä olo oli jo parempi kuin eilen ja oli nälkäkin. Aikaisemmin, kun olen lenkkeillyt pelkän kahvin voimalla, on tullut ihan hirvittävän huono olo. Nyt sitä ei tullut. Lenkin päälle söin suklaan makuisen sopan. Ihan syötävä. Ainakin nälkään.

Lounaaksi söin ampumahiihtolähetysten välissä eiliseltä jääneen sienisopan puolikkaan. Tämä kolmas päivä on kuulemma se pahin. No, minulla on nälkä oikeastaan koko ajan, joten ehkä nyt on se pahin vaihe... Samoin kun lauantai on ollut aikaisemmin se vapaan syömisen päivä, niin nyt tekisi mieli mussuttaa vaikka mitä. Myöhemmin meni puolikas parsakeittoa persiljalla ja sipuliviipaleilla.

Illansuussa pelotti, ettei nälkä helpota ja jaoin vielä viimeisenkin pussillisen, jolloin söin makeaa kahvin kanssa, suklaakeittoa, ja iltaruuaksi kanakeittoa.