Eilinen päivä meni alkujaan hyvin. Kävin vihdoin ekan kerran sauvakävelylenkillä. Vielä viime kesänä se kävi melkein työstä. Nyt tuntui kuin olisi ollut vain sunnuntaikävelyllä (ihan sananmukaisesti). Pitää seuraavalla kerralla tiivistää tahtia, kun ei kerta tunnu missään.

Lenkin päälle söin kaksi lautasellista sitä kasvissoppaa. Se on ihan hyvää ja aina välillä mietin miksei sitä tule tehtyä useammin. Olisi iso kattilallinen aina valmiina kaapissa. Tarkoitus on nyt ainakin jonkun aikaa korvata ilta-ateria sopalla.

Iltapäivällä tapasin vanhan ystävän baarissa. Tarkoituksena oli juoda siististi pari lasia valkkaria. Oli niin paljon puhuttavaa ja valkoviini osoittautui ei niin maukkaaksi ja vaihdoin punaviiniin ja mieleistä punaviiniä oli vain 18 cl:n pulloissa, joten niitä hujahti aika monta huomaamatta (seli-seli).

Kotimatkalla ostin tortilla chipsejä pussillisen ja olen syönyt niistä ainakin puolet ENKÄ EDES TYKKÄÄ NIISTÄ. Ja salmiakkisuklaalevy on huitaistu naamaan. Tämä kaikki sillä seurauksella, että yöllä on ollut aivan karmea jano koko ajan ja olen juonut litran tuoremehupurkin tyhjäksi, samoin mansikkakeittopurkin. Aamulla yleisessä kiireessä (suomeksi sanottuna koomassa) en ehtinyt katsoa mitään sopivaa evästä töihin. Nyt hain kaupasta mozzarella-pesto-sämpylän (ah....) ja jogurtin....

No, tänään syön kasvissoppaa ja menen sauvakävelemään. Josko tilanne sitten normalisoituu.