"Tästä lähtien kehosi ottaa energiansa pääasiallisesti rasvavarastoistaan. Huomaat tulevasi pirteämmäksi. Tunnet itsesi hyvinvoivaksi ja kehosi kevyeksi, ja näläntunteet vähenevät. Nyt kun kilot karisevat, voit käyttää lisääntynyttä energiaa kokeilemalla, mistä liikuntamuodoista pidät eniten."

Nyt tarvii taas aloittaa arkinen aherrus ja syömiset pitää suunnitella tarkemmin, jotta tarvittava määrä on mukana töissä. Aamupalaksi nautin pari mukillista kahvia. Töissä aamupäivän välipalana söin puolikkaan mansikkakeitosta, joka osoittautui ihan syötäväksi, kun sain jauheen kunnolla sekoittumaan. Päiväksi olen varannut kaksi puolikasta annosta, toinen taisi olla parsaa ja toinen vihanneskeittoa. Näin minulle jää töiden jälkeiseen aikaan vielä saman verran syötävää eli 1,5 pussia.

Nesteistä: olen juonut vettä runsaasti, jonkin verran vichyä, teetä pari mukillista ja kahvia aamulla ja illalla pari mukillista. Tästä seuraa se, että ramppaan koko ajan vessassa, myös yöllä. Tarvinnee vähentää tuota iltajuomista, olisi kiva nukkuakin joskus. Tosin viime yönä nukuin sen verran, että näin unta syömisestä: ruokalassa oli pieni annos jotain minun lempiruokaa ja söin sen jo hihnalla. Sitten oli tarjolla vaaleaa paahtoleipää ja juustoviipaleita ja napsin muutaman juustoviipaleen ja ajattelin rakennella eväsleipiä, kunnes havahduin, että enhän minä voi syödä näitä ja mitä minä äsken jo söinkään!!!

Olotila on ihan hyvä paitsi että palelen koko ajan. Itse asiassa tuo palelu on vaivannut minua jo pitempään. Palelen nykyisin myös ulkona, vaikka olen mielestäni pukeutunut riittävästi. Urheilun jälkeinen paleleminen on vielä hirveämpää, se tuntuu hytisyttävän ihan ytimiin asti. Ei auta lämmin suihku, ei riittävä juominen. Kuntoilun jälkeen yöksi pitää pukeutua pyjamaan, fleeceasuun, villasukkiin ja paksuun fleeceaamutakkiin (+ termopeitteeseen), mistä seuraa se, että yöllä herään hiestä märkänä. Ja sitten on taas kylmä. Töissä on villatakki päällä koko ajan, huoneen lämpötila on näemmä 23 astetta.

Täällä pääkaupunkiseudulla tulee taivaan täydeltä räntää, joten ajattelin viettää pötköttelyillan sohvalla. Iltaruuaksi puolikas kasviskeitto, puolikas persikkakeitto ja puolikas jotain suolaista vielä illalla vihonviimeiseksi.

Huolimatta tuosta X:n tekstistä, olen tuntenut oloni tänään tosi väsyneeksi. Jalat painavat. Väsyttää. Eikä nämä mieliteot näytä katoavan mihinkään. Kävin kaupasta hakemassa kevätsipulia ja persiljaa. Se leivän ja hedelmien tuoksu oli aivan huumaava....

Huomenna tiistaina on luvassa kaksi mielenkiintoista asiaa, illalla ryhmän ensitapaaminen, jonka jälkeen aion jäädä kuntoilemaan salille ja ensimmäinen virallinen keskuksen vaa'alla käynti. Olenhan minä omalla pomppinut ja tiedän mitä se näyttää mutta kerron sitten huomisiltana tuon tuloksen.