Seitsemän viikkoa meni näin:
 
 

 
Nyt kävin hankkimassa kunnon ruoka-aineksia normaalia ruokaa varten:
 

Tässä oli ensimmäisen kaupassakäyntireissun tulos. Unohtui monta tärkeää asiaa, tomaattia ja kurkkua leivän päälle, maito...

Xtravaganzalla on käytössä lautasmalli, nyrkillinen proteiinia, nyrkillinen lämpimiä vihanneksia ja kämmenellinen salaattia. Tässä on kutakuinkin oikea lautasmalli. Mainittakoon, että näyttää kovin vähäiseltä mutta tuo lautanen on tosi iso, kananpalanen on hiukan liian pieni, noin 70-grammanen, saisi olla 100 grammaa.
 

Olen aloittanut nyt niin, että aamulla juon kahvin ja syön ruisleipää, juuston, tomaatin ja kurkun kera. Jompikumpi ateria on ollut valmissalaatti ja toinen päivän pääaterioista on ylläolevan kaltainen. Sinänsä pikkasen pelottaa, kun tämä ruoka niin laadultaan kuin määrältäänkin on tismalleen sitä mitä söin, kun hakkasin päätäni seinään sen 7-9 kuukautta. Ehkä nyt olen päässyt jonkin jumivaiheen ohi niin, että elimistö ymmärtää päästää irti kiloista.

Konsultti suositteli tekemään itselle esimerkkipäiviä. Helpottaa kummasti, kun on kertaalleen laskenut mitä tulee kaloreita minkäkinlaisista vaihtoehdoista. Minulle mieluinen iltapala on appelsiini raejuuston kera. Välipalana menee hedelmä tai maitorahkaa marjojen kera. Kalorisuositus on siis 1400 kaloria jaettuna kahteen noin 350 kalorin pääateriaan, aamupalaan, iltapalaan sekä pariin välipalaan. Pastaa, riisiä ja leipää ei suositella. Ruisleipä esimerkiksi aamupalalla on vielä sallittujen listalla. Nälkä tuolla kalorimäärällä ei todellakaan ole mutta ne mieliteot ja tottumukset!!! Kun kyttää lätkää illat pitkät, niin tekisi mieli mussuttaa jotain samalla. Olen nyt pilkonnut porkkanaa ja dipannut sitä kermaviiliin.