Laitanpa tähän nyt ns. normaalin päiväaterian:

Klo 4-5      pari mukillista kahvia, rasvatonta maitoa, 2 kpl Vaasan 100 % ruisleipää, niitä möttösiä, kasvismargariinia, 2 Aamupalasulatejuustoviipaletta (5 %), noin 4 viipaletta Saarioisen pippurikalkkunaa, lasillinen tuoremehua

Klo 7-8      mukillinen kahvia, todennäköisesti toinen aamun leivistä, rasvatonta jogurttia pikari

Klo 11       salaattilounas: jotain näistä tai kaikkia: jäävuorisalaattia, kurkkua, varsiselleriä, viinirypäleitä, hunajamelonia, ananasta, punasipulia, tonnikalaa öljyssä/kanafile viipaloituna; salaattikastikkeeksi joko kevyt sinappisalaattikastike tai rasvatonta raejuustoa

Klo 13       omena/appelsiini/porkkanoita tai kaikki

Klo 15       jos liikuntaa töiden jälkeen: lautasellinen Elovena-pikapuuroa (eli 1-2 ps) tai iso lasillinen rasvattomaan maitoon tehtyä kaakaota

Klo 19-21 samanlainen salaattiateria kuin päivälläkin

Jollei liikuntaa illalla, yleensä vielä kahvia pari mukillista ja sen kanssa hupenee pari Pirkan kardemummakorppua tai appelsiinia + ananasta + hunajamelonia + raejuustoa, NAM!!

Viikonloppuisin teen lämmintä ruokaa, viime viikonloppuna kalasoppaa, nyt jauhelihaperunalaatikkoa, niitä syön alkuviikon lounaina. Minulla on nyt jokin hillitön salaattivaihe menossa. Olen jo ihan riippuvainen niistä...  Tähän ruokalistaan pitäisi alkaa rakentamaan jotain vaihtelua pikku hiljaa.