"Nyt kehossasi alkaa tapahtumaan. Glykogeenivarastot ovat suurelta  osin tyhjentyneet ja kehosi alkaa ottaa kaiken energiansa rasvavarastoistaan. Samalla proteiinin käyttö energiaksi vähenee ja lihakset säästyvät. Nyt alat voida yhä paremmin, vaikka koetkin väsymyksen hetkiä. Kaiken, minkä voi ajatuksella luoda ja uskoa todeksi, voi myös saavuttaa. Suo itsellesi ne ajatukset, joita tarvitset onnistuaksesi."

Eilinen päivä tuntui tosi hankalalta. Oli nälkä ja mielitekoja. Kyläreissu ja kuntosalireissu ystävän kanssa peruuntuivat, joten aikaa oli istua ja ihmetellä. Sitten näin naapurin tulevan ruokaboksien kanssa. Oli hakenut kaupungilta pikaruokaa. Niillä oli ihan varmasti siellä pihvi ja valkosipuliperunoita... Kirottua!! Tiinalta sain onneksi illalla kannustavan viestin, että kohta helpottaa, enkä sitten muuta haluakaan syödä kuin noita pussiruokia. Sen ajatuksen voimin kestin illan.  Iso kiitos Tiinalle!!!

Neljäs päivä alkoi samoin kuin aikaisemmatkin päivät, parilla mukillisella kahvia. Sitten sohvalle pötköttämään hetkeksi. Henkistä valmennusta nääs wink. Sitten puolikas suklaapussi naamaan ja hiihtoladulle nauttimaan talven viimeisistä hiihtokeleistä ja auringonpaisteesta. Konsultti neuvoi välttämään raskasta liikuntaa. En sitten tiedä mikä on raskasta. Onko hiihto sitä? Joka tapauksessa hiihtäessä kyllä huomasi, ettei energiat oikein ole kohallaan kropassa. 

Hiihtämisen jälkeen puolikas annos sienikeittoa. Iltapäivällä täysi satsi vihanneskeittoa (kuvassa) sipulin, persiljan ja pippurirouheen kera. Olo on parempi tänään kuin edellisinä päivinä mutta myös pahempi nälkä vaivaa vähän väliä.

Nyt päivä alkaa jo kääntymään iltaan. Kävin vielä tekemässä kevyen saliohjelman ja venyttelin lopuksi Niqama-tuolissa. Haa, nyt vielä suolaisen sopan puolikas ensin ja sitten kahvia ja makiaa soppaa.Kuvan lähdesivu: http://www.niqama.com/

Eilen päätin, että kun tämä kuuri on ohitse ja olen päässyt tavoitteeseeni, en enää ikinä, en ikinä päästä painoa nousemaan niin, että tällaisiin pitäisi toistamiseen turvautua. Se kyllä täytyy tunnustaa, että tämä on mennyt helpommin kuin luulin menevän mutta silti. Noitten jauheiden hajukin alkaa jo äklöttämään.