Pitkä loma lähenee mutten oikein vielä tiedä miten yhdistän lomailun ja tämän elämäntaparemontin. Ehkä yhdistyvät ihan itekseen ja luonnollisesti ilman miettimistä ja suunnittelua.

Punnerrukset meinaan, ainakin näillä näkymin, jättää lomanjälkeiseen aikaan suosiolla. Kuntosalilla käyn, jos olen kaupungissa ja siltä tuntuu. Lenkkeilyä eri muodoissaan tulee varmaan harrastettua enemmän kuin työviikkoina. Toisaalta, olen jo kauan haaveillut, että saisin hankittua 8 kilon levytangon ja lisäpainot ja voisin harjoitella askelkyykkyjä kotona kaikessa rauhassa. Uimaankin olisi kiva päästä lopultakin ennenkuin kesäkelit ovat ohitse. Vähän pidempi pyöräretkikin olisi kiva. Kaikenkaikkiaan, menen fiiliksen mukaan, enkä stressaile mistään.

Ruokailut menevät sen mukaan missä olen. Kotona on helppo tehdä ja syödä kevyttä ja/tai kevyesti. Kylässä syödään sitä mitä annetaan.

Kaikenlaiseen lötköttelyyn ja hemmotteluun aion varata aikaa. Yritin tänään katsoa mukavia kirjoja luettavaksi mutta ei osunut vielä sopivia (miksi niin monissa kirjoissa on jokin ahdistava kuvio, jota sitten pengotaan ja selvitellään). Olen jo pitkään miettinyt urheiluhierojalle menoa, ehkä lomalla voisi ehtiä sellaiseenkin, kun vaan löytää sopivan hierojan, jonka päästää käpälöimään itseä :) Mukavia reissuja ja vanhojen ystävien tapaamisia on luvassa. Ja sitten istun vaan parvekkeella ja naustiskelen olostani...

Ensi viikonloppuna tulee myös puoli vuotta täyteen tätä elämäntaparemonttia. Kerron sitten tulokset. Etsiskelin eilen neljän viime vuoden ajalta valokuvia, ovat karmeita ja parhaiten kertovat mikä minut on tähän ajanut. Tältä kesältä minusta ei vaan ole oikein hyvää kuvaa, sellaista jossa nämä muutokset näkyisivät, ne kun ovat kuitenkin niin pieniä vielä.