Tänään aloitin taas syömisten kirjaamisen Kiloklubiin. Hyvä välillä katsoa, millä sortilla syömiset ovat. Päivän karkea ruokalista tulee olemaan seuraava: Aamiaiseksi puuroa ja raejuustoa, lounaaksi salaattia, jossa hiukan kanaa päällä, välipalaksi maitorahkaa ja mehukeittoa, päivälliseksi salaattia, jossa tonnikalaa. Iltakahvin kanssa epäilen syöväni vanhempien luona vaniljarinkelin, joka muutti päivän pallukat huutamaan punaista ja keltaista ja kirvoitti tekstin:

20 % ruokavaliosi kokonaisenergiasta tulee nyt energiapitoisista herkuista (makeiset, leivonnaiset, sipsit , soseet ja muut kylläisyyttä huonosti pitävät tuotteet). Niiden osuuden pitäisi olla alle 10% , mutta tähtää aluksi siihen, että osuus olisi ainakin alle 15%. Liiallinen sokerin ja tyydyttyneiden rasvojen saanti vaikeuttaa painonhallintaa ja heikentää terveyttä. Tarkista ennen kaikkea ruokailurytmisi ja se, että syöt riittävästi kunnon ruokaa. Nämä auttavat kohtuullistamaan etenkin illalla iskeviä mielitekoja.

Tämä teksti kirvoitti puolestaan naurut!  On se ihana ohjelma. Ei vaan, kiva seurata mistä ne kalorit oikeastaan koostuu.